Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов – композитора

...
Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов – композитора
Коментари Харесай

Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов

Лили Иванова отсвири погребението на огромната си обич – композитора Иван Пеев.

Въпреки че синът му Иво пазеше в загадка по кое време и къде ще бъде то поради последното му предпочитание, само че и поради нея, тя не се появи на Централните софийски гробища, както се очакваше. Примата изпрати голям букет цветя по озвучителя си Ангел Попов – Ачо, който пристигна дружно с водача й.

ТВ водещият Драгомир Драганов пък се появи с венец от името на дует Ритон. Драго Чая остави цветята край ковчега, изрече съболезнования и си потегли, преди да стартира церемонията, написа Телеграф.

Мустафа Чаушев дойде особено от Бургас за погребението. Певецът с най-топлия глас в родната сцена се оказа, че е най-старият другар на Иван Пеев – повече от половин век. Той е почнал кариерата си като солист в неговия оркестър, а по-късно маестрото е писал и аранжирал десетки песни за него.

На погребението бяха видяни поетите Георги Начев и Живко Колев, някогашният инженер на БНР Тодор Станев, артистът Михаил Йончев, който също е част от по-разширения състав на групата, пристигна да се елементарни персонално с виртуозния пианист.

За приятелите на Пеев бе изненадваща появяването на по-малкия му брат. Те споделиха със сина му, че не са знаели за съществуването му, защото композиторът в никакъв случай не им е приказвал за него. Той пристигна със брачната половинка му Светла Стоева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР