Лили Иванова отлага началото на тазгодишното си турне, което трябваше

...
Лили Иванова отлага началото на тазгодишното си турне, което трябваше
Коментари Харесай

Заради извънредното положение: Лили и Виктория отменят турнетата си

Лили Иванова отсрочва началото на тазгодишното си турне, което трябваше да стартира на 8 април във Видин, разбра HotArena.

Това разгласи самата тя на страниците си в обществените мрежи и разгласява новите дати. Примата ще е в насилствена отмора до юли, след което ще стартира с концертите в София, а останалите ще вмъкне в графика си за септември и ноември. Билетите ще важат без презаверка, оповестените часове и места на проведжане са същите.

" Желая ви доста здраве и доста сили в това тежко за всички тестване! Бъдете виновни ", написа дипломираната здравна сестра. Младата певица Виктория Георгиева също отсрочва турнето си по представянето на песента си за Евровизия. Тя бе възнамерявала през март и април да обиколи огромните български общности в страните в Европа, с цел да популяризира плана си, само че това няма по какъв начин да се случи. 

Затова русокоската ще се концентрира върху вокалната и театралната си подготовка за изявата си в Ротердам. " В миг като този би трябвало да се обединим в опазването на човешкото здраве и живот. Убедена съм, че за в бъдеще ще имам други благоприятни условия за среща с българите в Мадрид, Лондон и останалите градове в Европа ", написа Вики, написа Телеграф.

Към днешна дата до Евровизия остават 2 месеца. С оглед на бързо изменящата се обстановка към момента не е взето решение дали ще се състои състезанието или не.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР