Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила

...
Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила
Коментари Харесай

Не е за вярване как изглежда Лили Иванова


Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи е във вихъра си и за следващ път скри шапката на по-младите си колежки с метода, по който наподобява. Примата на родната поп музика сподели фрагменти от скорошно свое присъединяване в Пазарджик, които незабавно провокираха мнения.

Под поста на певицата предстоящо се изляха всевъзможни похвали по неин адрес. " Прилича на статуетка, фина, изящна ", написа ѝ фенка. А повода за възхищението е обстоятелството, че както постоянно до момента, Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи е в топ форма - като че ли замразила всеки непотребен грам, който евентуално може да се прибави към тежестта ѝ .



Известно е, че примата цялостен живот следва желязна дисциплинираност и непоколебим хранителен режим, с помощта на които и наподобява по този метод на тези години. А както виждаме - с изключение на с умопомрачително дългите крайници си крайници, впечатлява и със забележително количество сила, на която също биха ѝ завидели по-младите ѝ  колеги, написа show.blitz.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР