Лили Иванова излезе да пее в сряда вечерта на сцената

...
Лили Иванова излезе да пее в сряда вечерта на сцената
Коментари Харесай

Неузнаваема! Лили Иванова в изумителен тоалет на наградите Икар

Лили Иванова излезе да пее в сряда вечерта на сцената на Народния спектакъл за връчването на театралните награди "Икар " в в действителност удивителен тип, написа Lupa.bg.

Естрадната икона бе избрала за изявата си напълно черен тоалет, който обаче не й стоеше изключително добре и навяваше мрачни асоциации с Дракула. Лили, която през април публично ще стане на достолепните 80 години, е добавила няколко кг към другояче дребната си фигура.

А някои съпоставиха прическата й с тази на великата Стоянка Мутафова, или по-скоро на щерка й Муки... В Международния ден на театъра Лили Иванова се появи на сцената като че ли от отвъдното - преносима платформа я качи от дълбините на сцената. За първи път в историята на театралните награди "Икар " певицата показа и най-новата си ария “Главна роля”.

Тя е по музика на Артут Надосян, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. И защото примата се задържа много дълго на сцената, откакто извърши песента си и дълготрайно се покланяше, извисяваше ръце нагоре, демонстрирайки този жест нейна запазена марка или пък раздаваше въздушни целувки на феновете си театрали, се наложи режисьорът Стоян Радев дискретно да я хване за ръка и да я изведе от сцената. Малко по-късно примата още веднъж се появи, с цел да получи специфична премия "Икар " на Съюза на артистите за извънреден принос към българската просвета и музика.

Призът й бе връчен от един от спонсорите на премиите - шефа на известната компания "Минстрой " Николай Вълканов. Да я поздрави, на сцената излезе и артистът и водещ на церемонията Александър Кадиев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР