Лили Иванова е съсипана от здравословни неволи. Примата на българската

...
Лили Иванова е съсипана от здравословни неволи. Примата на българската
Коментари Харесай

Ужас! Тежък здравословен проблем мъчи Лили Иванова

Лили Иванова е унищожена от здравословни несгоди. Примата на българската сцена почнала да губи слуха си, което се отразява отрицателно на концертните й изяви, написа „ Ретро ”.

Звездата постоянно се качва на сцената със личен бенд, за нея било извънредно значимо да чува всеки тон на инструментите.но напоследък обаче изпитвала усложнения със слуха и по тази причина била заставен да реши казуса, като пее със слушалки.

Въпреки че първоначално се дърпала да носи приспособлението, защото разваляла имиджа и прическата й, тя се съгласила, вместо да си поставя слухов уред.

След 59 години на сцената на Лили Иванова й се случило за първи път да слуша с непозната помощ музиката, само че това не я тормозило изключително.

Без непотребни страсти тя подходи и към обстоятелството, че паметта й изневерява. Решила казуса с необятна стойка пред нея на сцената, на която с великански шрифт са изписани текстовете от песните й.

Зрителните проблеми на легендата също не са оригиналност. Още през 2015 година тя си направи интервенция на ретините, коята не бе толкоз сполучлива.На миналогодишното си лятно турне Лили Иванова едвам не го отменила, поради замрежване на погледа и мощно главоболие.

Влошеното положение на очите се обострило от ослепителните прожектори, които бляскали против очите й, когато се качвала на сцената.

Проблемът със зрението й бил още от моминските години,, когато лекарите й споделили, че би трябвало да носи очила с огромен диоптър. Но тя пренебрегнала заръките й от суетност, а и за лещи не желала да чуе от суетност.

С тъмни очила също отказвала да се качва на сцената, тъй като доста държала на образния контакт с публиката.Но отвън сцената пазела очите си, като давала хиляди левове за очила, които да ги отбрани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР