Лили Ангелова все още не мисли за сватба с бащата

...
Лили Ангелова все още не мисли за сватба с бащата
Коментари Харесай

Клюкарката Лили не иска сватба, предпочита да...

Лили Ангелова към момента не мисли за женитба с бащата на детето й – ресторантьора Станислав Костов.

Двамата са дружно от четири години и все пак не бързат да минат под венчилото. „ Преди доста желаех да се видя в бяла рокля, само че към този момент не държа на това. Не е правилно и че той се е развел поради мен. Той се раздели с някогашната си жена и година по-късно стартира нашата връзка. Не сме сгодени и почтено казано, не знам дали в миналото ще променим това. Има надалеч по-важни неща. Като да вземем за пример да сме щастливи дружно “, безапелационна е Лили, цитира „ Телеграф “.

Само преди няколко седмици тя стана майка на дребния Мартин. Първоначално отхвърляше да признае дали е бременна, само че след това настойчиво стартира да се шушука, че някогашната кореспондентка на „ Папараци “ чака първото си дете. Слуховете бяха подхранени от неочакваното й качване на килограми и появилото се съмнително леко коремче, което бе и основната причина в четвъртия месец тя да показа за щастливото събитие, прекратявайки всички спекулации.

„ Преживях и едно несполучливо ин витро през февруари предходната година. Не желая да храча против лекарите. При мен обаче не бяха направени две доста значими проучвания, а се оказа, че казусът е точно в тях “, споделя Лили.

Докторката й назначила режим на хранене без въглехидрати и плодова захар. Изписала й също хапче и Лили забременяла незабавно. „ Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лв.. Била съм и в друга ин витро клиника преди този момент и забелязах, че докторите гледат на пациентите главно като на банкомат и касичка, а не влагат самостоятелен метод “, добавя още тя.

Тя и таткото на бебето са си дали обещание, че новият член на фамилията няма да наруши предходния им метод на живот и всички дружно доста ще пътуват.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР