Лил и Метц завършиха наравно 0:0 в мач от 25-ия

...
Лил и Метц завършиха наравно 0:0 в мач от 25-ия
Коментари Харесай

Лил се провали у дома срещу Метц

Лил и Метц приключиха наедно 0:0 в мач от 25-ия кръг на Лига 1. Двата отбора изиграха слаб мач, в който съвсем липсваха голови положения пред двете порти.

С точката „ песовете” събраха 36 точки и заемат 9-о място във краткотрайното класиране, до момента в който Метц е в зоната на изпадащите с 21 точки.

В 51-ата минута Джонатан Дейвид направи сериозен пробив през центъра и опита да изведе Бурак Йълмаз самичък против вратаря, само че Дилън Брон се намеси в последния миг и мазета топката.

Малко по-късно Фарид Булая с хубаво центриране потърси връхлитащия Хабиб Майга, само че нападателят не съумя да засече с глава. В 68-ата минута Лил не съумя да се възползва от неточност в отбраната на гостите. Бурак изведе Дейвид в наказателното поле, само че канадецът не съумя да трансферира вратаря, който мазета.

В 69-ата минута Метц провежда добра офанзива отляво. Свен Ботман съумя да почисти центриране, само че топката се озова в Булая, който шутира от към 15 метра, само че право в тялото на Жозе Фонте.

В продължението на мача Едон Жегрова получи втори жълт картон, откакто стъпи върху крайници на Маду. Малко по-късно треньорт на гостите Фредерик Антонети също беще изпъден след сдърпване сред щабовете на двата тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР