Лидия Станоева, известна и като Лидка Скалата, е задържана във

...
Лидия Станоева, известна и като Лидка Скалата, е задържана във
Коментари Харесай

Акцията продължава: Арестуваха жената на Бирмата

Лидия Станоева, известна и като Лидка Скалата, е арестувана във Велинград във връзка със спецакцията, която Спецпрокуратурата организира в София, съобщи " 24 часа ".

Рано тази заран започнаха претърсвания и изземвания в офиси на сдружения в София, стопанисващи заведенията " Везувий " и " Сръбски ресторант Бест ", обиски на лица и разпити на очевидци на територията на София, за задържане на управителните равнища на проведената незаконна група.

Ресторант " Везувий " се свързва с две компании, демонстрира информация в Търговския указател. Едната е с шеф Лидия Станоева, а другата - с Евлоги Станоев. Двамата са съпрузи, може би към този момент някогашни. И двете са с капитал от 5 000 лв. и са подали годишните си финансови доклади за предходната година.

И Лидия, и Евлоги Станоеви имат присъединяване в разнообразни компании. Евлоги Станоев разгръща бизнеса си с в разнообразни сфери - с изключение на ресторантьорството и хотелиерството, взе участие в магазини за спортни артикули и във финансови услуги.

С неговото име се свързва и сръбският ресторант " Бест ", който преди този момент бе прочут като " Кошарите ".

След като Станоев го купува, сменя образа му.

Лидия Станоева в предишното е била разследвана за продажба на ментета на маркови дрехи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР