Лидерката на БСП се държи като асистентка на главния прокурор

...
Лидерката на БСП се държи като асистентка на главния прокурор
Коментари Харесай

Маноил Манев, ГЕРБ: Лидерката на БСП се държи като асистентка на главния прокурор Иван Гешев

Лидерката на Българска социалистическа партия се държи като асистентка на основния прокурор Иван Гешев - в това я упрекна депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.


" Ще стартира с един реторичен въпрос - не ви ли прави усещане, че през последните седмици доста хора започнаха да играят двойни функции - на депутати, на народни представители, шефове на парламентарни групи и по едно и също време с това имат двойни функции, други функции. Примерно на секретарки на господин Гешев.

 

Не ви ли прави усещане, че бутонът Ентър работи от Гешев. Госпожа Корнелия Нинова стои, стои, и като някой натисне бутончето, тя стартира да играе роля, друга от тази, която ѝ е планувал народът, като я е избрал. Асистентка на господин Гешев примерно - излиза и почва да развива неговите тези, я от трибуната, я някъде другаде ", сподели Манев.

 

Депутатът от ГЕРБ обърна внимание, че Българска социалистическа партия взе участие в договаряния с ГЕРБ и внезапно са минали в друга позиция и „ да се включват по сигнали на прокуратурата и на господин Гешев персонално “.

 

„ Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи този човек – записи на лица, свързани, примерно, с огромния въпрос за госпожа Нинова продавани ли са оръжия или не са продавани, някой комуникирал ли си е с военнопромишления комплекс по нейно време, има ли там някакви подозрения “, означи той, като изясни, че задава тези въпроси риторично, само че прикани, в случай че от Българска социалистическа партия желаят, да излязат и да отговорят.


Думите на депутата пристигнаха минути откакто Нинова дружно с групата на Българска социалистическа партия видяха документите, импортирани от Гешев против Бойко Борисов по делото " Барселонагейт ".

 

На тяхно съображение той изиска имунитета на водача на ГЕРБ. Нинова изясни, че депутатите нямали достъп до тях. За да ги прочетат, трябвало да изпратят писмо до ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

" Нинова има опит от не знам какъв брой събрания и знае доста добре какво написа в правилника за работа с документи в Народното събрание. Чл. 40 алинея 6 нито лимитира, нито не разрешава на някой депутат да се запознае с документите, които тя засяга ", сподели Манев.

Той изреди имена на депутати, срещнали се с документите: Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова, Георги Свиленски. Самият Панев също беше в деловодството на Народното събрание, когато Нинова, Свиленски и останалите от групата на Българска социалистическа партия отидоха, с цел да се срещнат с документите на прокуратурата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР