Лидерите се срещнаха в четвъртък на регионална среща на върха

...
Лидерите се срещнаха в четвъртък на регионална среща на върха
Коментари Харесай

Емирът на Катар похвали Владимир Путин за подкрепата за Световното първенство

Лидерите се срещнаха в четвъртък на районна среща на върха в Астана, Казахстан, където катарският емир шейх Тамим бин Хамад ал Тани похвали Путин: 

" След като Русия реализира огромен триумф в организирането на Световната купа през 2018 година, съветските другари предоставиха огромна поддръжка на Катар, изключително във връзка с организацията, с организационния комитет на Световната купа през 2022 година Благодарим ви за това и се гордеем с тази връзка. Това ще продължи до края на международното състезание ".

Путин отговори, че Русия " прави всичко по силите си, с цел да съобщи опита от подготовката за Световното състезание ".

Любовта сред Катар и Русия ще подхрани полемиката към Световната купа, която стартира идващия месец и е изправена пред рецензии откогато Катар получи правото да е хазаин през 2010 г. 

Обвиненията в подкупи и корупция преследваха процеса на наддаване, до момента в който правозащитни групи подлагаха на критика страната в Персийския залив за отношението й към гастербайтерите. 

Припомняме, че ФИФА изгони Русия от Световното състезание през 2022 година малко откакто стартира нахлуването й в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР