Лидерите на държавите от ЕС и Съединените щати създават Търговски

...
Лидерите на държавите от ЕС и Съединените щати създават Търговски
Коментари Харесай

САЩ и ЕС създават координационен съвет по икономически въпроси

Лидерите на страните от Европейски Съюз и Съединените щати основават Търговски и софтуерен координационен съвет по въпросите на стопанската система. Информацията е оповестена в публикуван от Белия дом документ в навечерието на срещата на върха Европейски Съюз – Съединени американски щати. Документът е представен от ТАСС.
„ Лидерите ще слагат началото на Търговски и механически съвет Съединени американски щати – Европейски Съюз за установяване на икономическите правила през XXI. Те ще уголемяват и задълбочават комерсиалните и капиталовите връзки, ще съгласуват основни дейности в региона на технологиите и стандартите, ще излизат с нови начинания в областите биотехнология и геномика и ще организират цифрова и учредена на демократичните полезности промяна, която да подтиква нововъведенията ”, се споделя в документа.
 Срещата на върха на НАТО: опит за възобновяване на западния глобализъм след Тръмп Срещата на върха на НАТО: опит за възобновяване на западния глобализъм след Тръмп
Срещата на върха на НАТО, която се организира в Брюксел на 14 юни, се трансформира в централна част на низ от три огромни срещи на водачите на...
Днес в Брюксел ще се организира първата за последните седем години среща на върха Европейски съюз – Съединени американски щати с присъединяване на американския президент. Европейски Съюз ще бъде показан от ръководителя на Европейска комисия и от ръководителя на Съвета, както и от висшия представител на Европейски Съюз по външна политика. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР