Лидерът във френската Лига 1 Пари Сен Жермен няма намерение

...
Лидерът във френската Лига 1 Пари Сен Жермен няма намерение
Коментари Харесай

ПСЖ с масивна оферта към Килиан Мбапе, сумата е огромна

Лидерът във френската Лига 1 Пари Сен Жермен няма желание да се отхвърля от концепцията да задържи своята огромна звезда Килиан Мбапе. Както е известно, договорът на 23-годишния международен първенец изтича през лятото и за момента отхвърля да преподпише. Счита се, че той ще премине в Реал Мадрид като свободен сътрудник след края на сезона.

Ръководството на парижани обаче продължава да пробват да убеди Мбапе да промени мнението си, като са подготвени да му предложат умопомрачителен нов контракт, твърди „ Le Parisien “.

Изданието оповестява, че от „ Парк де Пренс “ са подготвени да предложат на нападателя контракт за две години и заплата от 50 милиона евро на сезон. От клуба също по този начин считат да му дадат и бонус от 100 милиона евро при самото сключване на новия договор.

От ПСЖ също са дали обещание на Мбапе, че той ще може да се състезава на Олимпийските игри в Париж през 2024 година, откакто изрази предпочитание да взе участие за националния тим на Франция по време на Игрите.

По този метод шефовете на клуба се надяват да убедят Мбапе да остане в клуба. Нападателят към този момент е на второ място в класацията за най-хубав голмайстор в историята на ПСЖ със 156 гола, като изостава единствено от Единсон Кавани, който има 200, а неотдавна Мбапе призна, че е изкушен от опцията да гони върха на уругваеца.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР