Лидерът в мобилните комуникации и производител на смартфони Huawei, стартира

...
Лидерът в мобилните комуникации и производител на смартфони Huawei, стартира
Коментари Харесай

Huawei стартира социална кампания за отношенията между потребителите и техните смартфони

Лидерът в мобилните връзки и производител на смарт телефони Huawei, започва нова обществена акция под името #AddictedToYou. Основната й цел е да насочи вниманието ни към построяването на здрави и положителни връзки с значимите за нас хора, и към ролята на смарт телефона в комплицирания свят на днешните връзки. #AddictedToYou се провежда във връзка Свети Валентин в цяла Централна и Източна Европа, както и в Скандинавския район.

За да отвори градивна полемика, Huawei стартира с изследване в 12 страни от района на акцията, измежду които е и България. Целта на изследването е да разбере по какъв начин хората употребяват смарт телефоните си, когато показват възприятията си, както и какво по време и значимост място в живота им заема това устройство.

„ Направихме това изследване, с цел да разберем каква е връзката на хората с техните смарт телефони и по какъв начин тъкмо ги употребяват в общуването с техните другари и близки " - споделя Емилия Кирилова, ПР управител на Huawei за България и Македония. „ Резултатите ни помогнаха да вникнем по-дълбоко в ежедневната връзка на хората с техния смарт телефон, да забележим навиците на българите в вероятността на сходни и разнообразни от нашия пазари, и да разберем какво е значимо за хората, когато употребяват нашите артикули. Целта ни е да предизвикваме хората да се замислят кои от тези привички им пречат и кои им оказват помощ в построяването на здравословни връзки. Смартфонът е мощно устройство, а колкото по-мощно е едно устройство, токова по-важна става културата и хигиената на потреблението му ".

Проучването, което в свободен превод на български може да се назова „ Разумни взаимоотношения " (в оригинал " Smart(phones) Relationships " ), е извършено от организацията IPSOS в 12 страни (Австрия, България, Хърватка, Чехия, Дания, Гърция, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия, Словения и Турция). То предстоящо и недвусмислено демонстрира, че мобилните устройства са значим детайл на актуалния живот. Но до момента в който огромен брой от далите отговор споделят, че носят телефоните си на всички места, в това число в спалнята и тоалетната, болшинството се съгласява, че околните ни хора са доста по-важни от технологиите. Това обръщение заляга и в основата на акцията на Huawei, която признава смисъла на смарт телефоните в всекидневието ни и в това време въодушевява потребителите да прекарват време дружно, предизвиквайки диалог за това по какъв начин използваме телефоните си. Тази акция е разумно продължение на коледната акция #BePresent на Huawei от 2016 година, която насърчаваше хората да оставят телефоните настрани и да бъдат с приятелите и фамилиите си в празничния интервал.

Новата акция включва и видео, налично на адрес https://www.youtube.com/watch?v=QbTavyewCQw. То наблюдава фрагмент от историята на момиче, което е концентрирано върху смарт телефона си. Следва я през целия й ден, до момента в който се натъква на всевъзможни обстановки, подбудени от интензивното й потребление на телефона, до развръзката, в която осъзнаваме какъв брой й липсва обичаният човек.

Паралелно със старта на акцията, отдадена на рационалните връзки, на нашия пазар ще се появи моделът Huawei P Smart, с новия EMUI 8.0 интерфейс, FullView екран, извънреден Face Beauty логаритъм, снимане посредством жестове и доста други атрактивни функционалности на рационална цена.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР