Лидерът в класирането за Световната купа по ски алпийски дисциплини

...
Лидерът в класирането за Световната купа по ски алпийски дисциплини
Коментари Харесай

Победителят в Банско Марко Одермат очарован от пистата и от публиката

Лидерът в класирането за Световната купа по ски алпийски дисциплини Марко Одермат сподели, че желае да печели всяко съревнование, в което взе участие и това е неговата цел, само че е наясно, че конкуренцията постоянно е подготвена да го смъкна от върха.

" Радвам се, че съм тук и че реализирах първата си победа в Банско. Пистата е страхотна и възприятието да се пускаш по нея е отлично. Не знаех, че пистата носи името на Алберто Томба. Преди малко го видях. Той е прелестен човек и кумир на доста скиори ", сподели швейцарецът пред Българска телеграфна агенция.

" Организацията в Банско е на доста високо равнище и публиката е прелестна. Усещаш по какъв начин тя се вълнува от надпреварата. Искам да я поздравя! Опитвам се постоянно да спечелвам. Понякога това е по-лесно, от време на време е по-трудно и разликите са напълно дребни. Надявам се, че този сезон няма да има кой да ме победи. Ще направя всичко, с цел да не се случи това. Но предстоят още доста надпревари, на доста писти и при разнообразни положения на снега. Сезонът е дълъг и съперниците ми ще употребяват възможностите ", сподели още Одермат.

Той добави, че няма да има време да чества триумфа си довечера, защото на следващия ден в ранни зори лети.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР