Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид се готви за

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид се готви за
Коментари Харесай

Мбапе е само един от трите приоритета на Реал Мадрид за лятото

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид се готви за огромно лято. „ Лос Бланкос “ желаят да подпишат както с Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, по този начин и с Ерлинг Халанд от Борусия Дротмунд. В същото време столичани ще се опитат да възобновят контракта и на Винисиус Жуниор, твърди „ Marca “.

И трите интервенции няма да излязат по никакъв начин на ниска цена. Мбапе, който се чака да се причисли като свободен сътрудник, откакто договорът му с парижани изтича след края на сезона, ще получава по към 25 милиона евро на сезон заплата, по-малко от половината от това, което му беше препоръчано от актуалните му работодатели.

Цялата интервенция по привличането на Халанд пък се чака да възлезе на обща стойност към 350 милиона евро. Очаква се норвежецът да взима почти същата годишна заплата като на Мбапе.

Ако мадридчани се провали с прехвърлянето на Халанд, а това е допустимо поради интереса, който демонстрира и британския първенец Манчестър Сити, от „ Сантиаго Бернабеу “ ще пренасочат фокуса си към закупуването на нов халф. Споменаваното име е това на Аурелиен Чуамени от Монако.

Колкото до Винисиус, „ кралете “ желаят да задържат бразилецът, който прави най-силния си сезон досега. 21-годишното крило има 17 гола и 14 асистенции във всички шампионати, а актуалният му контракт изтича през лятото на 2024 година.

El triple golpe
— MARCA (@marca)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР