Лидерът в Англия Ливърпул записа една от може би най-ценните

...
Лидерът в Англия Ливърпул записа една от може би най-ценните
Коментари Харесай

Ливърпул взе поредната си жертва

Лидерът в Англия Ливърпул записа една от може би най-ценните си победи в хода на акцията, надделявайки с 2:1 при визитата си борещия се до самия край Уулвърхемптън в зрелищен мач от 24-ия кръг на Премиър лийг. Така европейският клубен първенец в 40-и следващ мач към този момент е непобеден в шампионата на Англия, приближавайки се до невероятни връх, записан от Арсенал при започване на този век.

Капитанът Джордан Хендерсън даде превес на мърсисайдци в седмата минута, само че последователно хората на Ешпирото Санто заиграха добре. Втората част бе доста мощна за тях, като в 52-ата минута Раул Хименес се разписа, спирайки серията от седем следващи „ сухи” мрежи за отбора на Юрген Клоп, с което изравни.

Гостите обаче не се пречупиха от упоритостта на „ вълците” и в 83-ата минута Роберто Фирмино донесе 14-ата поредна победа за Ливърпул в Премиър лийг. По този метод Ливърпул записа 67 точки във краткотрайното класиране, като още веднъж дръпна с 16 пред втория Манчестър Сити, откакто настрана от това ''мърсисайдци'' са и с мач по-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР