Лидерът на Воля Веселин Марешки говори за предстоящите избори. Той

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки говори за предстоящите избори. Той
Коментари Харесай

Марешки: Воля и НФСБ ще са голямата изненада на изборите

Лидерът на Воля Веселин Марешки приказва за идните избори. Той разяснява за какво се е обединил с Валери Симеонов и партията му НФСБ. Лидерът на Воля разкри и за какво не е направил същото с Красимир Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация.

Основни цели
„ Справяне с картела в горивата и въвеждането на обективни цени по бензиностанциите. Пенсионерите и учениците би трябвало да получават безвъзмездни медикаменти. Това са главните два акцента в програмата на Воля “, увери Марешки пред bTV.

Скъпи коли, облекла и по-богат от преди
„ Да, имам скъпи коли. Аз съм богат човек. Костюмът, с който съм сега е към 200 лв. “, съобщи водачът на Воля.

Марешки разкри и за какво „ синът му износва неговите облекла “ – нещо, което самият той и наследникът му признаха преди дни.

„ Не че особено ги износва, а аз като го видя малко ми е срамно. Такъв бе срамът и на майка ми. Аз износвах облеклата на неин първи братовчед.

Синът ми неглижира типа си и аз като го видя и му давам от моите облекла. Не го споделям с някаква горделивост. Той си има приходи, само че просто е неглижиран и не обръща внимание на външния си тип.

Аз също вървя повърхностно, само че откогато съм в Народното събрание се обличам в костюми “, добави Марешки.

„ Със сигурност през последните четири години станах по-богат, тъй като компаниите ми работят сполучливо. За благополучие и двамата ми бизнеса работят в пандемията “, добави предприемачът, който развива бизнес с аптеки и горива.

Обединението с НФСБ и огромната изненада на изборите
„ Ще си изхвърля имунитета щом вляза още веднъж в Народното събрание, не поради делото, което имам, а тъй като съм основател на референдум, че този имунитет е неправилен и не може политиците да имат повече привилегии от останалите българи.

Обединихме се с Валери Симеонов, тъй като има мощни позиции. От НФСБ вършат мощна акция. Ние приехме техните точки, те одобриха нашите. Това е обединяване на патриотичния избор в България.

Мисля, че ние ще сме изненадата на тези избори. Считам, че след изборите ще има едно устойчиво държавно управление “, предсказа Марешки.

Той добави, че досега акцията му е излязла към 500-600 хиляди лв., само че с Валери Симеонов разделят разноските.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР