Лидерът на ВМРО проведе среща със симпатизанти в столичния квартал

...
Лидерът на ВМРО проведе среща със симпатизанти в столичния квартал
Коментари Харесай

Каракачанов: Боричкането за власт доведе до сериозна политическа, икономическа и здравна криза

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация организира среща със симпатизанти в столичния квартал " Люлин “. На срещата участваха евродепутатът Ангел Джамбазки, претендентът за вицепрезидент на Вътрешна македонска революционна организация Мария Цветкова, общинският консултант Владимир Митов и Христо Христов.

Евродепутатът Ангел Джамбазки откри събитието и съобщи, че се намираме в последната седмица от една поредна трета предизборна акция. " Знаем какъв брой сте изморени от тези избори. Всеки глас има значение. За страдание нашите съперници се явяват без концепция да ръководят и след няколко месеца да отидем на следващите избори. Нашата задача е да защитим нашите тези, които са в полза на българския интерес ", съобщи пред присъстващите Джамбазки.
 Красимир Каракачанов: Трябва да обединим разграниченото общество Красимир Каракачанов: Трябва да обединим разграниченото общество
Не може по време на такава пандемия политиците, които се борят през днешния ден да ръководят тази умираща нация, да не кажат какво мислят по въпро...

" Националната сигурност би трябвало да е обвързана с добре заплатена и осъвременена армия; стопанската система да се поддържа с финансови тласъци и най-важното е да се приключи корупцията. Тази, която пречи на предприемчивите български жители да създадат своя избор. Застрахователният контрол през 97-а година аз съм го основал, тогава силовите групировки палеха, убиваха, с цел да се застраховате при тях. Аз като член на обединената демократична общественост бях дружно с Красимир Каракачанов, и се преборихме с техните способи. Призовавам момчетата от Отава да съблюдават Конституцията, не може да се подценява главният закон. Ние тогава също имахме воля да се оправим с рецесията на държавното управление на Българска социалистическа партия. Много хора са ме срещали и са ми казвали, че не сме създали нищо. Напротив. Аз съм уверен, а за тези, които не помнят съм извадил от архива на 38-ото Народно събрание отчета, с който приканих депутатите да актуализират пенсиите. Тогава демократичното общество за пръв път ги актуализира. Така че ние сме хора на дейностите ", безапелационен бе Христо Христов.

Кандидатът за вицепрезидент на Вътрешна македонска революционна организация Мария Цветкова съобщи, че за нея е чест и отговорност, че е издигната от Вътрешна македонска революционна организация паралелно с доцент доктор Милен Михов. " Нещата, за които се борим са: смяна в Конституцията, за разширение правата на президента. Безкомпромисност с външната политика. Отстояване българския народен интерес. Силна защита и съвременна войска – поръчител за народен суверенитет. При обиколките ни с хората виждаме, че най-наболелите проблеми са свързани с високите цени на хляба, ток, вода, съществени артикули, всичко, което усещаме по джоба си всеки ден. Причината е в тези, които не съумяха да образуват държавно управление. Не можаха да се схванат за постове. Ние предлагаме – в програмата ни за Народно събрание – закон срещу спекулата, национализиране на ЕРП-тата и прекъсване на „ Зелената договорка “. Тя не би трябвало да бъде одобрявана в този ѝ тип. Ще бъде унищожена ел. сила. Другите тематики, за които ще се борим са: Българското семейство – в пълномощията на вицепрезидента е освен тематиката с правата на българите зад граница, само че и запазване на фамилията от епохи – майка-жена, баща-мъж и техните деца, това са полезностите, които отстояваме ", безапелационна бе Цветкова.

" Ние спряхме договарянията за участие на РСМ в Европейски Съюз. Вътрешна македонска революционна организация най-вече желае да няма граница сред нас и Македония, само че няма по какъв начин за сметка на българския народен интерес да се случи това. Ако Вътрешна македонска революционна организация не е в идващото Народно събрание партиите ще се огънат под външния напън и ще кажат „ да “ на участието на РСМ в Македония. Тези тематики няма да ни запълнят хладилника, само че са значими са нашата нация ", сподели още Цветкова.

" България се намира в тежка обстановка, тъй като боричкането за власт докара до това, че към този момент 8 месеца страната е в една сериозна рецесия – и политическа, и икономическа, и здравна. Служебното държавно управление, което пристигна за 3-4 месеца в действителност направи само и единствено това, че да си постави портретите по кабинетите и не използваше механизмите на държавното управление да спрат спекулата. Цените на тока се покачиха заради повода, че „ Марица 1 “ и „ Марица 3 “ са американски, само че понижиха потенциала на държавната „ Марица 2 “. Вчера чух от " Продължаваме промяната " че ще построяваме нуклеарна енергетика, но да ги запитвам къде ще стане, може да стане в Белене, и когато се получи Оценка на въздействието върху околната среда – ще стане и 7-и блок на АЕЦ. Само че те не смеят да кажат Белене, тъй като спонсорът им от другата страна ще им спре парите. Не желаят да има Белене, тъй като реакторите били съветски. Не ми пука какви са реакторите, значимото е да се създава ел. сила, която да разреши на хората да си заплащат сметките без проблем. Никой не смее да каже истината. Не желая да споделят какви демократи са, би трябвало да кажат истината. Когато приказваме за енергетиката, има хора тук, с които се борихме 2000-2001 година с царското ръководство за затварянето на 4-те реактора на АЕЦ „ Козлодуй “. И тогава, и в този момент хората имат вяра на тези, които идват извън ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
 Красимир Каракачанов към политическите водачи: Във война сме! Да спрем акцията за три дни и да решим по какъв начин да спасим хората Красимир Каракачанов към политическите водачи: Във война сме! Да спрем акцията за три дни и да решим по какъв начин да спасим хората
Знамето е обърнато. Ние сме във война! Нямам поради битката за власт, която водят нашите политици. България е във война с пандемията о...

" Начинът, по който би трябвало да се борим със спекулата е като по цялата верига не може да има повече от 20% облагане. Не би трябвало да чакаме някой различен да ни избави и политиците да мълчат през това време по значимите въпроси ", добави още той.

" ГЕРБ мълчат и по тематиката с РСМ и споделят, че ще би трябвало да намерим решение – но ние решението сме го намерили – договорът от 2017 година След като те нарушават контракта за какво би трябвало ние да клякаме. Нашите политици, с цел да са в кеча, са подготвени да продадат интереса на България, безапелационен бе Каракачанов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР