Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов не смята за грешка призивите

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов не смята за грешка призивите
Коментари Харесай

Според Костадинов: Обществото го подкрепя за гоненето на „Дневник“, „Капитал“, „Клуб Z“ и „Медиапул“

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов не счита за неточност апелите към избрани медии да изоставен неговата конференция.

„ Огромна част от обществото реагира по този начин - от дълго време трябваше да се направи това “, разяснява Костадинов пред Българска национална телевизия. На конференция след изборите той съобщи, че не желае да приказва пред публицисти от „ Дневник “, „ Капитал “, „ Клуб Z “, „ Медиапул “ и други

По думите му при последваща опция ще призове още веднъж публицистите от тези медии да изоставен, тъй като няма по какъв начин да стоят на една маса с хора, които „ прокарват непознати ползи “. На апел на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отхвърли да го направи и добави, че приема тези медии като свои съперници от американското посолство.

Няма контакти сред ГЕРБ и „ Възраждане “, разгласи още той.

Според Костадинов има решение в американското посолство за основаване на кабинет с присъединяване на ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи, „ Демократична България “ и „ Български напредък “. Той подчертава, че значимите тематики за българите сега са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му спорът ще се разгори още.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР