Лидерът на Възраждане и негови заместници дават пресконференция след изборите

...
Лидерът на Възраждане и негови заместници дават пресконференция след изборите
Коментари Харесай

Костадинов поряза медии, обяви курс към нови избори

Лидерът на " Възраждане " и негови заместници дават конференция след изборите на 2 октомври.

Преди началото на събитието Костадин Костадинов разгласи, че от партията не са изпратили предложения до медии, които, по неговите думи, се финансират от непознати фондации и американското посолство, и помоли представителите на " Дневник ", " Капитал ", " Медиапул " и " Клуб Z ", да изоставен.
-->
В противоположен случай сподели, че конференцията няма да стартира. Костадин Костадинов помоли за подпомагане чиновници на Българска телеграфна агенция за изгонването на публицистите, защото партията е наела пресклуба на Българска телеграфна организация за конференцията си. След като това не се случи, той приключи конференцията.

След това той приказва пред публицисти от всички медии извън.

" Единственият мандат, който ще подкрепим, е мандатът на " Възраждане ". Ние сме подготвени със собствен кабинет и ще го представим, в случай че президентът връчи на " Възраждане " третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори ", съобщи той.

Опитите за сформиране на кабинет в границите на първия мандат Костадинов дефинира по този начин: " Това държавно управление се образува от американското посолство сега и една част от медиите, които са тук, работят в тази посока. "

Според него всяка медия, получаваща финансиране от непозната страна, би трябвало да получи статут на задграничен сътрудник, сходно на статута на съветската RT в Съединени американски щати.

От партията ще предизвикват преговорен екип в 48-о Народно заседание по отношение на влизането на България в еврозоната. От " Възраждане " са изрично срещу това и упорстват въпросът да се реши с референдум.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР