Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов поиска Законът за устройство

...
Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов поиска Законът за устройство
Коментари Харесай

Законът за застрояване на София първо ще мине през общинския съвет

Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов изиска Законът за устройство и застрояване на Столична община (ЗУЗСО) да мине на разискване и в комисиите на СОС преди да влезе на първо четене в Народното събрание.
Това стана преди да стартира постоянната сесия в Следствен отдел към окръжна прокуратура в четвъртък.
Предложението на водача на Българска социалистическа партия - София беше признато от ръководителя на СОС Елен Герджиков , който даде обещание да предприеме съответните дейности, с цел да може законопроектът да влезе за разискване в комисиите към Столичния общински съвет.
" Законопроектът към този момент е входиран в Народното събрание и следва да бъде обсъждан от комисиите там преди да бъде гласуван на първо четене. Моето предложение е този законопроект да бъде прегледан и от комисиите в Столичния общински съвет, сподели Калоян Паргов.
" В последните години София стана сцена на конфликти поради разнообразни капиталови планове в строителството. Това е единствено една от аргументите за изключителната значимост на ЗУЗСО за бъдещето на София. Този законопроект касае директно нашата работа и ние би трябвало да се срещнем с него, да забележим какво предлага и да създадем оферти и допълнения, в случай че се постанова. ЗУЗСО би трябвало да бъде в интерес на софиянци, с него сме длъжни да покажем благосклонност и угриженост за жителите на столицата ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР