Лидерът на Северна Корея се извини за провала си да

...
Лидерът на Северна Корея се извини за провала си да
Коментари Харесай

Ким Чен-ун се разплака и се извини, че не е оправдал доверието на народа си

Лидерът на Северна Корея се извини за неуспеха си да преведе страната през сложните времена, влошени в допълнение от пандемията на ковид. По време на речта си той смъква очилата си и бърше сълзите си, което съгласно анализатори, представени от „ Гардиън “ е симптом за възходящия напън над режима му.

„ Нашият народ ми е дал своя вот доверие, високо колкото небето и надълбоко колкото морето, само че аз се провалих постоянно да го извинявам приемливо. Наистина скърбя за това “, съобщи водачът на КНДР съгласно превод в „ Кореа таймс “, представен от БТВ.

Необичайното послание беше направено по време на огромен боен церемониал във връзка 75-годишнината на ръководещата партия. На него са били показани нови стратегически оръжия, измежду които и нова междуконтинентална балистична ракета. Въпреки непоказваните до момента оръжия, огромна част от думите на са били ориентирани към спечелването на благосклонностите на севернокорейците, съгласно анализатори.

Той е цитирал предходните двама водачи, дядо си и татко си, и е подчертал, че напъните му не са били задоволителни да отърват хората от „ компликациите в техния живот “.

Икономическите компликация в Северна Корея са подсилени от няколко фактора. Основният е затварянето на границите и фрапантният спад в търговията с Китай, който е и най-големият сътрудник на страната. Причината е пандемията на COVID-19, макар че от Пхенян настояват, че не е регистриран нито един случай на болестта. Друга причина е нуклеарната политика на. Заради нея на страната са налагани дългогодишни наказания от интернационалната общественост.

Въпреки компликациите и демонстрирането на военно превъзходство по време на парада, водачът на КНДР е предложил да помогне на хората по света, които страдат поради COVID-19. Освен това той е изразил очакванията си да усъвършенства връзките си с Южна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР