Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун планира да пътува

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун планира да пътува
Коментари Харесай

Ким Чен Ун на посещение в Русия, среща се с Путин

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун възнамерява да пътува този месец до Русия, с цел да се срещне с президента Владимир Путин. Това съобщи американската телевизия Си Би Ес, като се базира на източник от американското държавно управление.  Двамата държавни глави ще обсъдят опцията Северна Корея да даде на Москва оръжия за войната в Украйна, обяснил американският чиновник. Ким Чен Ун евентуално ще пътува с брониран трен, съобщили източници на вестник " Ню Йорк таймс ". Точното място на бъдещата среща още не е известно.  Засега няма формален коментар от Пхенян или Москва, само че новината излиза, откакто Белият дом разгласи, че оръжейните договаряния сред двете страни напредват интензивно.
Украйна не е давала никакви сигнали за възможността за договаряния. Това сподели Юрий Ушаков, асистент на президента на Руската федерация, представен от " Интерфакс ".
Прочетете още
" Водят се договаряния сред двете страни, досега не сме получили сигнали от другата страна за опцията за договаряния, не сме виждали това ", сподели Ушаков в изявление за Първи канал в коридорите на руско-турския договаряния на върха в Сочи.

В отговор на уточняващ въпрос дали шефът на турското външно министерство, който преди този момент е бил в Киев, е предал някакво обръщение на съветската страна, той сподели: " Не, не го е предал ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР