Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун изпрати своята армия

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун изпрати своята армия
Коментари Харесай

Лидерът на Северна Корея прати армия от красавици в Пьонгчанг

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун изпрати своята войска от поддръжнички на Зимните олимпийски игри в южнокорейския град Пьонгчанг от 9 до 25 февруари. Определено най-красивата натрупа от Северна Корея марширува под строй към южната част на Корейския полуостров. Общо 229 хубавици отпътуваха с рейсове за Зимната олимпиада във вражеската от десетилетия прилежаща Южна Корея.

Изпратените от диктатора Ким Чен Ун хубавици са част от неговия проект да изглади малко смачканото добро име на неговата страна в чужбина. Делегацията от 280 членове е водена от спортния министър Ким Ил Гук и мина през западната част от границата с Южна Корея.

Всички хубавици от Северна Корея са облечени с червени палта до коленете при температури от -16 градуда. Явно севернокорейките нямат проблеми със студа. Шапки, високи ботуши и чанти в разнообразни цветова са другата част от елегантното облекло на хубавиците, които другарски поздравяваха хората при идването си в Южна Корея. Младите дами със самочувствие махаха и на папараците и никога не демонстрираха позор пред камерите.

Освен красивите поддръжнички в делегацията на Северна Корея са още състезатели по таекуондо, спортни ръководители и публицисти.

Изпращането на група от почитатели и даже музикален оркестър са спомагателен жест на комунистическото държавно управление на Северна Корея, което от началото на годината търси доближаване с Южна Корея. По време на олимпиадата са планувани две изяви на оркестъра и четири шоу изяви на таекуондистите.

Северна Корея ще бъде показана на Игрите от 22 спортисти, измежду които 12 хокеистки в общия отбор с Южна Корея.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР