Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че бившият зам.-министър Александър

...
Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че бившият зам.-министър Александър
Коментари Харесай

Янев проговори за необяснимото богатството на Манолев, той пък го „удари“ по ориентацията му

Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че някогашният зам.-министър Александър Манолев е доста по-богат от арабски шейх. Той пък реши да го уязви като съобщи че не е ясна ориентацията му. Скандалът се развихри по БТВ. Манолев въпреки всичко сподели, че сега никой не може да отиде в къщата му за посетители в Сандански, издигната с европари. А когато той ходел там, си плащал.
Първо бе дадена думата на Яне Янев: В България мъчно се приказва истината. Реших, че в един миг е по-добре да се отдръпва, с цел да бъда непряк наблюдаващ. Така човек по-добре вижда какво се случва в страната.

Сещате се, че преди 9 година персонално аз извадих историята с 6-те жилището на Цветан Цветанов. Тогава се надигна писък против мен, а не против Цветнов. Така бе проведен процеса от Национална агенция за приходите, че всичко да се затули. Аз демонстрирах на обществото по какъв начин да се вадят информациите от обществените регистри. В момента работя в Сандански. За там знам повече елементи. За висшите етажи на властта можем да си приказваме различен път.

На бял свят извадихме неоспорими доказателства, от които се видя, че Цветанов не е имал приходи, с цел да има тези жилища. Шефът на Национална агенция за приходите стартира да имитира активност. И същиият този началник бе изработен народен представител от ГЕРБ по предложение на Цветанов. Той се оказа и помощник на ДАНС. Висшите етажи на властта мога да го разясня, в случай че имаме 2-3 часа телевизионно време. Професионално, а не аматьорски като КПКОНПИ. Видял съм в Израел кака се работи. Там се употребяват технологиите, които не разрешават човешка интервенция, когато става дума за следствие на корупция по висшите етажи на властта. Там техниката прави извод. Няма човешка интервенция.

Кунева бе срещу мен и моите визии. Тя направи кастриран закон. Този закон с малко цецовизация е в този тип. Александър Манолев беше феодализирал моя гадина Сандански. Тази къща на Манолев и хотела на кмета Котев са в парка на Сандански. В белите дробове на града. Как си е разрешил да вандалщина е различен въпрос.

Целият град минава нагоре, оттова е пътя за курортната зона на града. Всеки Божи ден Манолев живее в тази къща. Винаги е живял там. Знаем, че единствено и само Манолев живее там. Привиква там политици на всякакви сбирки. Всичко е издигнато както бе издигнат водопровода. Подставено лице на Манолев- една госпожица е станало притежател на компания. Тя е придобила парцел, когато тя е била малолетна. Незаконно е прокаран тръбопровод. С него е захранен хотела на кмета и къщата на Манолев. Той се опита да феодализира целия град. Той изпълняваше и длъжността кмет на Сандански.

Водеше Котев на всяко събитие. Кой ходи-ще ви отговоря персонално. Ходи котилото на кмета Котев-вуйната на Кмета е назначена за началник на метни налози. Вуйчото на Котев е началник на общински пазари. Съпругата на шефа на полицията е назначена за основен счетоводител на общински пазари. Брата на шефа на полицията е началник на инспектората и компактно до Котев. Чичото на Котев е назначен от него в пречиствателната станция. Тези хора биха могли да имат достъп до къщата на Манолев.

В диалога по телефона се включи Манолев:

Няма по-красноречив метод да стане ясно кой стои зад офанзивата против мен. Партията на този човек е изцяло забравена. Този човек не е виждал народен ефир. Цялото ми семейство е пострадало. Този човек, който не е наясно с каква ориентировка е, раздава присъди. Той получава милиони дотации. Той е мощно обезпокоен, че незаконните му схеми в общината бяха прекъснати. Той ще бъде политически мъртвец.

Няма по какъв начин да е моя тази къща. По документи се вижда ясно чия е къщата. Аз съм посещавал тази къща. Като екскурзиант съм посещавал тази къща и съм си плащал за това. Не зная дали тази къща е проверявана като къща за посетители. Аз съм взел участие в построяването. Финансирал съм момичето. Работил съм в частния бизнес. Годишната ми заплата е надхвърляла 100 000 лева Имотът не е трансфериран на момчето. Отстъпил съм й правото на градеж през 2013 г, когато това момче е било над 18 година Имало е инспекция от Фонд „ Земеделие “. В момента никой не може да отиде в къщата, тъй като тя не действа като къща за посетители. Аз съм резервирал места като съм звънял на шефката. Не мога да кажа по какъв начин е прокарана минералната вода. Аз съм взел участие в построяването на къщата. Аз се обадих на премиера и му споделих, че нямам терзания.

Яне Анев отвърна: Ей по този начин вършат безобразия. Не може да се приказва с тях. Използват типични мутренски способи. Не мога да схвана по какъв начин приказваш неистини. Целият град вижда по какъв начин той е излизал от въпросната къща с лимузини за няколко стотин хиляди. Демонстрира разкош и лукс за хиляди. Идете в Кулата. Аз съм богато момче. Имам пет къщи и наследствени парцели. Гордея се с татко ми и заедно съм с гордо вдигната глава. Всеки може да пристигна в нашето ранчо да работи. Ние с фамилни средства сме реставрирали черква. Да не злослови Манолев. Подсъдим съм от сестра му. Тя гледа дело, което го протака 11 съвещания по поръчка на брат си Манолев. Коли, АТВ-та, мотори и т. н. ще видите в къщата на Манолев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР