Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков сравни нашия туризъм с

...
Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков сравни нашия туризъм с
Коментари Харесай

Кирил Петков: Трябва изцяло да преосмислим как разсъждаваме за туризма в България

Лидерът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съпостави нашия туризъм с този по света. Имаме прекрасен планински туризъм, само че не е с равнищата на Швейцария. " Имаме доста добър културен туризъм, само че не може да се похвалим с по този начин добре развита активност към културните обекти. Имаме доста добър нощен живот, само че не е като на Рио де Жанейро ", регистрира съпредседателя на Политическа партия.

Той добави, че би трябвало напълно да преосмислим по какъв начин мислим за туризма в България. Трябва да сменим методът, по който мислим за бранша, акцентира Петков.
Преговорите за туризма: Българска социалистическа партия показа краткосрочни ограничения и дълготрайни цели
Емил Хумчев открои краткосрочните ограничения на „ алените “ в туризма: опазване на 9% Данък добавена стойност за заведенията за хранене и заведенията, както...

Илин Димитров от „ Продължаваме промяната “ показа задачите на партията: повишение на разнообразието на туристическите артикули, промотиране на съчетание пакети, растеж на добавената стойност на туристическата услуга, помагане на всички участници в сектора оптимално да оползотворят финансирането от Европейски Съюз, нулева корупция при разходването на средства, които са заложени.

Любомир Попйорданов също взе думата за развиването на туризма. Според него би трябвало да бъде сбъднат поврат в развиването на България като дестинация, туризмът да стане фактор за развиване освен на промишлеността по морето, а районите в страната, страната да бъде подстрекател за дребните производители, други концесионни контракти и следене на актуалните, да се резервира ставката от 9% Данък добавена стойност за бизнеса, нова тактика за туризма и други Има работа по закона за туризма, само че и по Наказателния кодекс.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР