Лидерът на партия ВОЛЯ направи поредното провокативно изказване от парламентарната

...
Лидерът на партия ВОЛЯ направи поредното провокативно изказване от парламентарната
Коментари Харесай

Марешки към БСП: Уважаеми другари, гответе се за поредна изборна загуба

Лидерът на партия ВОЛЯ направи следващото провокативно изявление от парламентарната естрада. Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 съумя да обиди Българска социалистическа партия и да разсмее ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева.

Преди месеци подписахме плана за нова Конституция, а през вчерашния ден стартира дебата с всички експерти. Няма да се спирам с всички нелепости, които се изрекоха по наш адрес, че бетонираме ръководството. Вкарването на спор в зала не дава мандат на никоя партия. Единственото, което направихме е да дадем късмет на специалистите и различните хрумвания, само че и това не видяхме, сподели Марешки в декларация от името на ПГ о добави:

Тази заран разбрах за какво - изявлението на проф. Пламен Киров, който показва себе си за острие на Радев и Българска социалистическа партия и парламентарен специалист, ми сподели, че дебилизмът се е вселил в някои хора, разкри водачът на ВОЛЯ.

Той направи изказване, че в случай че броя на народните представители се понижи от 240 на 120, всички партии с към 4-5-6% няма да влязат в Народно събрание. Това е неуместно и невежо изказване. За всеки е ясно, че в случай че депутати станат 120, ние от ВОЛЯ да вземем за пример, ще имаме 4 души, а не 12, безапелационен бе той.

Най-вероятно това е следващият кадър, стигнал до небеса, не поради качествата си, а поради партийната принадлежност, разяснява Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

С удивление разбрах през вчерашния ден, че Нинова и Българска социалистическа партия бетонираха властта на Борисов, като не гласоподаваха плана за Велико народно събрание. Уж огромните опозиционери бетонираха ръководещите, сподели водачът на ВОЛЯ.

Уважаеми приятели, гответе се за поредна изборна загуба, обърна се Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 към опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР