Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов заяви, че е шокиран

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов заяви, че е шокиран
Коментари Харесай

Костадинов за Гунчева: Шокиран съм! Притесняваше се да не остане инвалид

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че е шокиран от напускането на Елена Гунчева.

" Много неприятно съм сюрпризиран и шокиран, тъй като ние всички доскоро вечерта се притеснявахме за здравословното положение на госпожа Гунчева. Тя се притесняваше да не стане неработоспособен и по тази причина не пристигна на гласуването на вота на съмнение. Тя беше единственият народен представител, който отсъстваше ", съобщи Костадинов пред Българска национална телевизия.

Той отхвърли нападките, които Гунчева насочва към управлението на партията, като ги дефинира за безусловно несъстоятелни.

" За безотчетни пари? Тя доста добре знае за тези пари, че те отидоха в помощ на хора в потребност. Не сме се договаряли с ГЕРБ. Десислава Атанасова, в случай че е била чест посетител в стаята ни, вие медиите щяхе да го забележите това и да ни зададете този въпрос още доста от дълго време - откровена неистина е това ", сподели той.

Лидерът на " Възраждане " разяснява, че през днешния ден парламентарната група ще влезе в пленарната зала, зах да се бори против повдигането на ветото за Северна Македония.

" И защото тематиката през днешния ден е Македония, явно някой се пробва да измести фокуса и да сътвори скандал. Смятам, че с това нейно изявление Гунчева заби последния гвоздей в ковчега на този безусловно привършен и непотребен парламент ", сподели Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР