Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан отново е с парична

...
Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан отново е с парична
Коментари Харесай

Лютви Местан пак е с 10 000 лева парична гаранция

Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан още веднъж е с парична гаранция от 10 000 лв., откакто през вчерашния ден съдът в Кърджали я анулира след митинг на юриста му с претекста, че прокуратурата не предоставила задоволително данни за финансовото му положение.

Веднага окръжната прокуратура е събрала доказателства за имотното му положение и му е наложила още веднъж мярка. Тя е съобразена с публичната заплаха на закононарушението, с доказателствата против обвинения и с имущественото му състояние, за което са събрани доказателства, прецизираха от прокуратурата.

"Обвиняемият за злополуката със починалото бебе Лютви Местан не може да остане без мярка за неотклонение. Въпреки че действието е закононарушение по несъобразителност, от него е настъпила гибел ", разяснява в Бургас говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от "24 часа ".

Тя посочи, че политикът е свикан още веднъж през днешния ден в 14 часа в прокуратурата, когато ще му бъде избрана нова мярка за неотклонение.

"Определението е дефинитивно и не предстои на протестиране. Затова нямахме различен потребен ход с изключение на да съберем информация за имотното му положение ", изясни Арнаудова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР