Лидерът на партия "Атака" и съпредседател на "Обединени патриоти" Волен

...
Лидерът на партия "Атака" и съпредседател на "Обединени патриоти" Волен
Коментари Харесай

Волен Сидеров откри своя галерия в центъра на столицата

Лидерът на партия "Атака " и съпредседател на "Обединени патриоти " Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила откри своя изложба на столичната улица "Граф Игнатиев " нощес дружно със съдружника си Светлин Гогов.

24

Галерията е в къща от началото на века и с табела в жанр сецесион и в нея са изложени няколко творби на Жорж Папазов, Жул Паскин, Иван Милев и Борис Георгиев, две рисунки на Златю Бояджиев, пейзаж на Никола Танев, непоказвана до момента картина на Сирак Скитник, гипсова статуя на Асен Пейков, както и и ранна рисунка на Христо Явашев-Кристо. Редом с тях в галерията са показани и фоторепродукции на три картини на самия Сидеров от 70-те години. Той изясни, че е обвързван с изкуството от ранна възраст и откриването на изложба за него не е "прищявка ".
24
Откриването на галерията почетоха някогашни и сегашни депутати от партията, като Явор Нотев, професор Станислав Станилов, Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия,... към профила, Десислав Чуколов, представители на артистичната бохема и несъмнено брачната половинка на Волен – Деница Сидерова, съобщи "Булфото ".
24
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР