Лидерът на крайната десница и министър на вътрешните работи на

...
Лидерът на крайната десница и министър на вътрешните работи на
Коментари Харесай

Матео Салвини е готов да работи със Стив Банън за спасяването на Европа

Лидерът на крайната десница и министър на вътрешните работи на Италия Матео Салвини се срещна със Стив Банън, някогашния консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Двамата са разискали по какъв начин да създадат учреденото от Банън придвижване най-силната партия в Европейския парламент и по какъв начин " да бъде избавена Европа ".

" Той е с нас ", написа през вчерашния ден в " Туитър " белгиецът Микаел Модрикамен, водач на дребната крайнодясна валонска Народна партия,Той оказва помощ на Банън в напъните му събере популистите и евроскептиците в лоното на неговото паневропейско " Движение ".

Съобщението бе съпроводено със фотография на тримата мъже след срещата им през вчерашния ден сутринта в министерството на вътрешните работи в Рим.

Салвини съобщи през днешния ден пред публицисти, че изборите за европейски парламент напролет на 2019 година ще бъдат " мотив за историческа смяна и финален късмет за спасяването на Европа ".

" Ние сме тези, които желаят да спасят европейския дух, духа на една актуализирана общественост. Работим за това да се превърнем в първа европарламентарна група ", сподели Салвини.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР