Лидерът на ГЕРБ сподели, че е посрещнал у дома Новата

...
Лидерът на ГЕРБ сподели, че е посрещнал у дома Новата
Коментари Харесай

Защо в първия работен кметовете от Бургаско, а не от Варненско почерпиха Борисов с кафе

Лидерът на ГЕРБ показа, че е посрещнал вкъщи Новата година, само че не и какъв шанс му се е паднал от баницата

Защо в първия работен на новата 2024 година кметовете от Бургаска област, а не от Варненска почерпиха водача на ГЕРБ Бойко Борисов с кафе. Той показа, че е посрещнал вкъщи Новата година, само че не и какъв шанс му се е паднал от баницата.

Точно в 11 часа през днешния ден Борисов дойде на строителната площадка, където до към 10 дни ще стартират същинските действия по построяването на университетската педиатрична болница в двора на УМБАЛ-Бургас. Борисов бе придружаван от заместник-председателя на ПГ на ГЕРБ Теменужка Петкова и кметовете на Камено - Жельо Вардунски, на Айтос - Васил Едрев, на Поморие - Иван Алексиев, на Царево - Марин Киров, на Приморско - Иван Гайков, на Малко Търново - Илиян Янчев, които също дадоха доклад на плановете, които следва да осъществят.

„ До Бургас си направихме автомагистрала и се пътува елементарно. Ако трябваше да вървя до Варна, трябваше да си дойда на следващия ден. Сега ще свършим брифинга, ще ме почерпят по едно кафе кметовете, Теменужка ще им изнесе лекция по какъв начин бързо да работят и да стане факт това, което разгласяваме с Асен Василев “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.

Очаквайте още детайлности във Флагман.бг.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР