Лидерът на ГЕРБ каза, че ако Радев върне Изборния кодекс

...
Лидерът на ГЕРБ каза, че ако Радев върне Изборния кодекс
Коментари Харесай

Борисов: И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори

Лидерът на ГЕРБ сподели, че в случай че Радев върне Изборния кодекс ще помоли депутатите на партията да му гласоподават ветото
„ Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже „ Добър ден ”, може умерено да си пуснете лампата ”, разяснява по Нова телевизия във включване по телефона водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той разяснява изказванията на „ Продължаваме промяната ” за негови чести срещи с президента Румен Радев.

„ Няма жив човек, който най-малко две години обратно да каже по кое време, по какъв начин и къде съм се срещал с Румен Радев. Аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев и един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Защото и през вчерашния ден споделих,че единствено закононарушението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят преднамерено частник да го направи до април следващата година, е такава спекулация, която ни коства по 200-300 хиляди лв. на месец ”, акцентира Борисов. ”, добави Борисов. 

„ Плевнелиев излезе и се отхвърли от тях. Сега се отхвърли и президентът Радев. Малко преди половин година Слави Трифонов се отхвърли от тях. Корнелия Нинова се отхвърли от тях и ги назова „ дилетанти ”. Такива хора, както и 200 000 по-малко дали своят вот българи за тях ”, напомни той.

На въпрос че фрагменти на ГЕРБ се връщат от служебния кабинет водачът на ГЕРБ съобщи, че „ не знае кадър на ГЕРБ да е върнат в ръководството.

Весела Лечева ли е нашият конкурент на кмет на Велико Търново и е върнат кадър? Ако някой е работил по времето на ГЕРБ, това значи, че не може да работи повече ли? Защото тези дилетанти са решили да се упражняват. Аз, в случай че бях на Румен Радев, щях да върна всички граничари, изгонени от Рашков на границата ", обърна се той към водещите на утринния блок.

„ Не мога да понасям лъжците, големи групи да се разочароват от тях и единствено вие да намирате съгласуваност сред Радев и мен ”.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че в случай че Радев върне Изборния кодекс, ще помоли депутатите на ГЕРБ да му гласоподават ветото.

„ Ние победихме Политическа партия в лъжите, с вълшебните флашки с 6 %, с техните протоколи. Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Те в този момент се хванаха за кодекса като за избавителен пояс ”, съобщи още Борисов.

„ Изобличихме лъжеца, под паника търсейки избавителния пояс, Асен Василев да ни привързва с Радев. Радев ми е най-големия конкурент, те са дилетанти ”, заключи водачът на ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР