Лидерът на ГЕРБ е на конгреса на ХДС в Хановер,

...
Лидерът на ГЕРБ е на конгреса на ХДС в Хановер,
Коментари Харесай

Защо нямаме стабилно управление? Рецептата на Борисов

Лидерът на ГЕРБ е на конгреса на ХДС в Хановер, приказва и с Фон дер Лайен, Шойбле, Пьотеринг и шефа на " Конрад Аденауер ", съобщи Bulgaria ON AIR.

" България е в тежка икономическа и енергийна рецесия, само че най-големият проблем в страната е разделянето в обществото ", бе безапелационен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в диалог с ръководителя на Християндемократическия съюз Фридрих Мерц. По негова покана Борисов е в Хановер за 35-ия конгрес на ХДС. Две десетилетия отпред на партията бе Ангела Меркел.

" Решението е устойчиво ръководство, а не избори след избори, които водят до неустановеност в живота на българските жители. Само за последната година и половина страната ни е изправена пред 4-и подред избори, а рецесиите се задълбочават, тъй като липсва държавно управление, което да поеме отговорност ", коментира Борисов пред Мерц.Той му показа и антикризисната стратегия на ГЕРБ, която включва съответни ограничения за превъзмогване на високите цени на тока и газа. А Мерц пожела триумф на ГЕРБ-СДС на идния избор, написа " 24 часа ".

Борисов организира диалози и с ръководителя на фондация " Конрад Аденауер " Норберт Ламерт и с шефа на интернационалния отдел на фондацията Герхард Валерс. Лидерът на ГЕРБ ги срещнал със обстановката у нас.

" Обсъдихме и провокациите, които се обрисуват пред Европейски Съюз на фона на войната в Украйна и енергийната рецесия, пред която са изправени страните членки ", написа Борисов във Фейсбук. Той е подчертал и значимостта на фондация " Конрад Аденауер " за развиването на демократичните полезности.

На форума Борисов се видя и с шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, представителя на парламентарната група на ХДС/ХСС Юрген Хард, експредседателя на Бундестага Волфганг Шойбле, някогашния началник на Екологичен потенциал Ханс-Герт Пьотеринг и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР