Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сега всички българи ще си платим за тези 3 години експеримент

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналсти в коридорите на Народното събрание, че те ще поддържат решението министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

" Ще приветстваме това решение, с цел да се проведат почтени и демократични избори. Гвоздейков беше знаме на Политическа партия, беше знак, несъмнено почтен човек. Така всички ще са спокойни ", съобщи Борисов.

След като Георги Гвоздейков реши да остане в служебния кабинет от " Продължаваме промяната " оповестиха, че го изключват от партията. В четвъртък Министерският съвет разпореди на министъра на превоза и известията координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите, в това число дейностите по координиране с Централната изборна комисия на изискванията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните бумаги и материали, както и съхранението на техническите устройства за машинното гласоподаване.

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява с кого биха разговаряли за вероятно взаимно ръководство след изборите, защото по думите " има още 2-3 месеца ".

" Когато имаше непоклатимост, когато ни одобриха в Европейския банков съюз, когато ни одобриха в чакалнята на Еврозоната, когато имаше остатъци в бюджета, когато строяхме интензивно, България имаше потребност от смяна. Сега всички българи ще си платим тези три години с големите заеми и задължения, които към този момент сме наследили, нашите деца ще ги платят. Всичко това поради 3 години опит. За този опит сме отговорни всички ние, българите ", уточни Борисов.

На въпрос познава ли обвинявания за контрабанда Никола Николов - Паскал, който все още е в неопределеност и се търси, Борисов отхвърли.

" Докато сме били ние, Паскал се криеше в чужбина. По време на нашето ръководство контрабандата от 34% на цигарите беше свалена под 1% ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР