Ние все пак сме опозиция и не може да се

...
Ние все пак сме опозиция и не може да се
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Голите обещания няма да помогнат на никого

Ние въпреки всичко сме съпротива и не може да се чака постоянно да поддържаме ръководещите, били те и някогашни ръководещи. Това съобщи депутатът от „ ИТН " (ИТН) проф. Андрей Чорбанов в ефира на NOVA NEWS във връзка освобождението на Росен Желязков от председателското място в Народното събрание.

Той уточни още, че след изборите на 9 юни „ доста от политиците ще отворят нова страница в живота си и ще открият нови колаборации с партии, от които в този момент изрично се отхвърлят ".

Българите желаят постоянни приходи, които да се приближават до средноевропейските, само че това няма по какъв начин да стане без растеж в стопанската система. Голите обещания няма да оказват помощ на никого, уточни той.

По тематиката с коклюша проф. Чорбанов разяснява в качеството си на имунолог, че остарялата ваксина за инфекцията, т.е. тази, която се поставяше до 2012-а година, е била по-ефективна от настоящия вид, само че поради по-трудното ѝ асимилиране от организма е била сменена с по-модерна, която обаче е по-кратка и слаба като влияние.

Това че имунизацията е друга е единствено единият част от проблема; другата част е, че родителите отхвърлят да ваксинират децата си, сподели още проф. Чорбанов.

Той изрази вяра в понеделник да не бъде оповестена национална зараза, тъй като това би наложило ограничавания и акцентира, че карантината на децата би трябвало да бъде най-много грижа на самите майки.

Нова Нюз, „ Денят онлайн "



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР