Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов викна депутатите от своята парламентарна

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов викна депутатите от своята парламентарна
Коментари Харесай

Борисов: Когато се гласува съдебната реформа Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов викна депутатите от своята парламентарна група на среща през днешния ден за доклад на миналата седмица в Народното събрание.

„ Как прокуратурата си затвори очите за документите с погрешно наличие на Кирил Петков или неявяването в съда като очевидец на Бойко Рашков. Как да разчитаме, че няма развиване по „ Джемкорп “, сподели при откриването на срещата Десислава Атанасова.  „ Май на някои изобщо не им се желае правосъдната система да бъде реформирана, тъй като тогава корупционните им схеми ще излязат на ярко “, акцентира тя.

Бойко Борисов се взъмути по какъв начин, когато се гласоподава правосъдната промяна в Народното събрание, „ Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата “.

„ Водещи изпадат в нервност и вършат Делян Добрев отговорен, че Кирил и Асен не са в зала. Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент. Как до момента в който са „ Промяната “ бензинът е по-скъп, като паднаха от власт и цената е по-ниска “, уточни Борисов.

„ Ето ги болшинствата. Десислава Атанасова ми споделя притеснителни неща. Дори в Съединени американски щати мине, не мине ден, намерят секретни документи. Едни сменили посоката, други пътя, само че факт. Тука има потвърдени неща. В Щатите може Байдън, Тръмп поред да ги карат, тук не, пазим ги “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Бензинът към този момент е с лев по-скъп. Колкото по-свирепа става войната в Украйна, светът влиза в този спор, в България газът пада. Някой му дал опорка „ кървавото леке “. Абе, ей, вие обрахте страната за няколко месеца. По лев на месец са милиарди левове в интерес на Путин. Мерси, Деляне, че четете и ги потвърждавате тия работи “, сподели още Борисов.

„ Вчера гледах Георг в „ Панорама “. Той добре се оправи “, акцентира водачът на ГЕРБ. Той даде и откъс от изявление на Минчев, че България е изнасяла оръжие за Украйна още преди решението на Народно събрание.

„ Защо не го приехте тогава, като сте го знаели. Така единствено печелят медиатори, а не ние. Защо не дарихме и да сме там, където са всички бели страни и да осъдим този режим на Путин с дейностите си. Или тогава вие сте лъгали, или Корнелия Нинова “, безапелационен бе Борисов.

„ Нинова в Народното събрание отхвърли да е знаела за сходно нещо. Сиреч вижте битката за министерските кресла какво вади “, означи той.

„ Бе вие искахте децата да вкарате в пандиза по тази причина, че не ви дават да крадете бе. Като ги няма Кирил и Асен какво, стана с цените? Оправдание война към този момент няма! “, отсече водачът на ГЕРБ.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР