Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас.
Коментари Харесай

Бойко Борисов прогнозира катастрофа за държавата, ако не се състави мнозинство след изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас. Той избра да подаде хартиена бюлетина . " Аз гласувах по този начин, както гласоподават на всички места по целия либерален свят - с бюлетина ", акцентира той, излизайки от изборната секция в Банкя.



" Трудното следва от на следващия ден. Ще би трябвало доста мъдрост от политиците , тъй като пети път се събираме да приказваме едно и също. Това е единственият излаз от рецесията. При тази ужасна война в Украйна и освен това извънредно преразпределяне на света, ние доста ясно би трябвало да стоим при демократичния свят ", посочи Борисов.

Запитан дали би трябвало ли да има непременно държавно управление след тези избори, с цел да не се стигне до шести избор, водачът на ГЕРБ съобщи: " Ако желаеме да си правим един гибелен атентат като народ, можем да отидем и за шести път . Ако отидем за шести, ще отидем и за седми път ", уверен е той.

Най-лошият сюжети е да не може да се направи ръководещо болшинство, счита Бойко Борисов. " Това ще бъде злополука за страната " , посочи той.

" Виждате, че от ден на ден и служебното държавно управление се задъхва. Април месец най-малко аз не зная по какъв начин може да се продължи с удължение на бюджета, в случай че не се одобри нов. Ако няма болшинство, бюджет няма да може да бъде признат и непосредствено ще се банкрутира страната . Защото ние ще продължим да мислим за шести избори и всяка партия ще наддава. Това е извънредно рисково за България ", предизвести водачът на ГЕРБ.

Борисов беше безапелационен, че постоянно е показал, че е подготвен на взаимни отстъпки. " Кой какъв брой огромен компромис ще направи, това зависи от резултатите му. Бихме управлявали отчитайки българите, които гласоподават за всяка една групировка. Това важи и за тях и за всяка друга партия ", сподели Бойко Борисов, запитан дали е подготвен да ръководи с ПП-ДБ.

ГЕРБ има най-големите благоприятни условия да сформира държавно управление, уверен е някогашният министър председател. „ Винаги съм казвал кое е положително за България – да има постоянно държавно управление “, означи той и уточни, че въз основата на това ще има ли държавно управление, което ще пази всичко това, което се приказва, ще реши изхода и за целите по-късно. „ Такива национални спасители има доста, които приказват от името на народа “, акцентира Бойко Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР