Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с депутата от

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с депутата от
Коментари Харесай

Борисов обсъди с германски депутати необходимостта от сигурност и стабилност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с депутата от Бундестага Тилман Кубан (ХДС), който е и ръководител на групата за другарство с България, както и с депутатите от Ландтага на Долна Саксония Верена Кемеринг и Марсел Шарелман.

„ Обсъдихме настоящата политическа конюнктура в страната. Запознах сътрудниците с извънредно огромните провокации, пред които страната ни е изправена по отношение на нуждата от приемането на бюджет, осъществяването на уговорките по Плана за възобновяване и резистентност и обезпечаване на поддръжка и взаимност с Украйна за противопоставяне на военната експанзия на Русия в подтекста на усложнената интернационална обстановка “, заяви във Facebook водачът на ГЕРБ.

„ Обсъдихме и нуждата от непоклатимост и прогнозируемост в България, с цел да бъде обновено тясното и ползотворно съдействие с Германия, което съществуваше по времето на държавните управления на ГЕРБ, по тематики от съвместен интерес, както и да бъдат основани нужните условия за привличане на немски вложения в страната ни “, изясни още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР