Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с въпрос към Продължаваме Промяната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с въпрос към Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП и ДБ да кажат с кого искат да правят правителство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с въпрос към " Продължаваме Промяната - Демократична България ”. Той изиска от обединението да дадат изясненост с кого желаят да създадат държавно управление с втория мандат, откакто отхвърлят да поддържат кабинет с първата директория или присъединяване на ГЕРБ.

" Партията на " Промяната ” и " Демократична България ” споделят, че с втория мандат желаят да създадат държавно управление. С поддръжката на кого? Молбата ни е да назоват поименно с кого. Защото формулировката " с всички ” значи с никого ”, счита той, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.

Борисов изиска: " Да кажат - във втория мандат чакаме поддръжката на ГЕРБ или не чакаме. Очакваме да ни поддържа Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, " Възраждане ” или Българска социалистическа партия. Да кажат под всички кого схващат ”, моли водачът на партията.

Според Борисов, в случай че няма задкулисие, което да договаря сега, отговорът на въпроса би бил доста забавен. " От този въпрос излиза кой ще прави кворума в Народното събрание. Кое ще е болшинството, което ще пази работата на министрите ”, е мнението му.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР