Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с горещ коментар след среща

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с горещ коментар след среща
Коментари Харесай

Борисов: Искам да направя правителство с ПП/ДБ! И опитваме всичко възможно въпреки Атанасов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с парещ коментар след среща с Корнелия Нинова в Народното събрание.
„ Имаме ясни задания държавно управление сред тези две партии. И вършим всичко допустимо макар Атанас Атанасов да го създадем “.
„ Вчера Денков и Гюров пристигнаха при мен – разбрахме се да излъчим контактни групи и работиха три часа. Днес ще създадем две комисии от двете партии – правна и бюджетна “, сподели Борисов пред медиите в Народното събрание.
„ Между толкоз враждуващи освен водачи, само че и поддръжници, би трябвало ни време, по тази причина и забавянето на избор на ръководител е доста потребно, с цел да може да се завоюва време тези комисии да поработят и да се намерят доста общи неща, които имаме “, продължи водачът на ГЕРБ.
„ Към днешна дата не е необходим ръководител. Последното, което си мисля, е за великденска почивка “, сподели още Борисов.
„ Искам да направя държавно управление с ПП-ДБ. Това е най-хубавото за България “, отсече той на въпрос на ПИК по какъв начин ще ръководи с Кирил Петков и Асен Василев.
„ Има и различен вид, само че той не е задоволителен “, разясни Борисов.
„ Не се вършат по този начин договаряния, когато се появяваш по малкия екран и ми казваш името 60 пъти. И тогава колежката ви от ПИК е права, по какъв начин ще огледа ГЕРБ на това “, обърна се водачът на ГЕРБ към публицистите.
Той разкри, че с Нинова са говорили единствено за политиките, по които могат да работят дружно.
„ Председателят ще се избере за момент, когато има схващане на работните групи и има подготвеност за държавно управление. Добре, одобряваме през днешния ден и избираме Росен Желязков, само че след два месеца няма да имаме държавно управление. Ако през вчерашния ден Деси Атанасова беше напуснала Народното събрание с цел да работи за кмет на Русе, вие по какъв начин щяхте да реагирате “, попита Борисов за край.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР