Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова депутатите от ПП-ДБ да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова депутатите от ПП-ДБ да
Коментари Харесай

Борисов призова депутатите от ПП-ДБ да присъстват на извънредното заседание на НС утре


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани депутатите от ПП-ДБ да участват на изключителното съвещание на Народното събрание на следващия ден. На него се чака да се гласоподава ветото на президента Радев върху Закона за енергетиката. Бойко Борисов  посочи, че на съвещанието би трябвало да бъдат гласувани още две значими точки. 

Важно е на следващия ден да има кворум в Народно събрание, с цел да се гласоподават промени, които са свързани с вноса и преноса на съветски природен газ през страната ни, акцентира Бойко Борисов "

" Това, което се разбрахме преди няколко дни с премиера Денков, с Кирил Петков и Атанасов, беше, че би трябвало да се направи корекция в Закона за митниците да събират таксите и хранилищата, които в този момент са монопол на " Лукойл Нефтохим Бургас ", да бъде дадена опция да се употребяват и от другите продавачи на горива в България. Истински, другарски, колегиално ги поучавам на следващия ден да отхвърлим ветото, да приемете тези две точки и да не опитват с търпението на нашата парламентарна група ". Приветствам дейностите на държавното управление за въвеждането на енергийна такса върху преноса на съветски природен газ. Така Борисов разяснява дейностите на президента Радев, който сезира Конституционния съд за  измененията:

" Аз мисля, че и сътрудниците Политическа партия, и министър председателят Денков го разясниха. Асен Василева употребява даже и думата " позор ". Аз мисля че това, което ние построихме преди време - " Балкански поток " -  с най-големите компресорни станции на Балканите, дава опция на България да печели големи пари, както ви обяснявах години наред, от порядъка на 3 милиарда на година. Дадохме опция на българския народ да има инструмент освен да печели, а да въздейства и върху геополитическите събития на Балканите ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР