Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представи кметовете на партията в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представи кметовете на партията в
Коментари Харесай

Борисов към великотърновци: Сърдит съм ви!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показа кметовете на партията в област Велико Търново. Кандидатът им за кмет на остарялата столица е и досегашният градоначалник - Даниел Панов, предава Novini.bg. 

ГЕРБ играят за кмет в 9 от 10-те общини в региона.

" Кметовете направиха доста, само че този мандат, който минава е празен - за един градоначалник е значимо да има с изключение на цялата експертиза, само че и финансиране. Като няма пари,не може да има детски градини, зали, спортни площадки ", съобщи Бойко Борисов.

Последните 3 години общините във Великотърновско работиха с парите, които ние им оставихме. Всичко това тъй като при ГЕРБ бюджетът постоянно е бил на остатък. Колко доста направихме за Павликени, Елена - само че в никакъв случай не сме делили кой от коя партия е в общините, сподели водачът на ГЕРБ.

" За едно нещо съм ядосан на великотърновци - по какъв начин търпите 3 години да е спряна Автомагистрала " Хемус "?! Бяхме отделили парите, автомагистралата към този момент щеше да е предходна Търново и към Полски Тръмбеш. Един митинг нямаше! Ще направя всичко допустимо " Хемус " да тръгне, само че към този момент ще е три пъти по-скъпа поради търпението по времето на " смяната ".

ТИР-овете минават през центъра на Търново, а ние приказваме за екология и опазване на здравето. А аз желая да районът да е все по-хубав и разрастващ се. Във ВиК бранша бяхме оставили 1.2 милиарда лева Трябва да има замяна на тази инфраструктура, само че и тези пари ги няма, разяснява той.

Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години. Очакването, че в България ще продължи да се строи и развива, е на вятъра. Пари в страната няма, разкри водачът на ГЕРБ.

" Гледах министър Тагарев по какъв начин изяснява, че всичко самичък е направил, това ме ядоса и обясних пред медиите обстановката. Но след това те изкараха бомбастични заглавия. Предишното държавно управление нямаше храброст и даваха оръжия за Украйна, само че през медиатори. Това е истината. "

Кой постави подписа си за зенитните комплекси, за патроните? Тагарев или депутатите? Цялата тежест пада върху Народното събрание. Но ГЕРБ отбрани Украйна, която е жертва на агресора Русия, сподели Борисов.

" С всички значими и тежки решения, ние помогнахме и в зърнената рецесия. Затова, в случай че имаме искания към министрите, то е тъй като ние сме ги назначили в Народното събрание. Аз съм сменил над 60 министри, народът не може да чака да се упражняваш на негов тил. "

България наподобява доста по-добре за нашите евроатлантически сътрудници и поради всичките взаимни отстъпки на ГЕРБ. Нека ПП-ДБ да си признаят, че без ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат. Трябва им болшинство. За Конституцията през вчерашния ден се броихме, с цел да гласуваме 161, разкри Бойко Борисов.

Представете си една враждебна съпротива като Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Както предходната седмица да заградят трибуната?! Ако не са Движение за права и свободи, държавното управление ще падне. Съществременно в този момент се одобряват всички значими евроатлантически закони, сподели още той.

Помните по какъв начин спасихме България в непознатата пандемия. Лекарства, ваксини... най-тежката рецесия за България. Затова в този момент пазиме ресторантьори и хотелиери за ДДС-то - ние сме им длъжни. Не работеха, понесоха доста стопански вреди, безапелационен бе Бойко Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР