Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е приключило заседанието

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е приключило заседанието
Коментари Харесай

Борисов: Хората на Слави знаят много езици, но не знаят най-важния - нашия, не са отваряли буквара

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че е завършило съвещанието на Изпълнителната комисия, на което предложи на депутатите на партията да не поддържат състава на бъдещия кабинет и да гласоподават " срещу ".

" Имаше една приказка, в която " В царството на лудите всеки естествен бива обявяван за вманиачен ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Хубаво е, че Слави Трифонов желае да поеме отговорност за това. Отговорността е напълно тяхна, още повече, че ние изчакахме вчерашния ден да забележим дали няма да се вразумят. Но не получихме никакво писмо, не че сме очаквали. Макар и да можеше да бъде някакъв знак. Защото обикновено мислещи политици би трябвало да си дадат сметка, че когато имаш 6% гласове в чужбина, а в България си изгубила изборите, народът за повторно ти споделя, че тази партия не желае да бъде изчегъртана ", добави той.

" Чух Христо Иванов да споделя, че са свалили ГЕРБ - ние си изкарахме мандата ", уточни водачът на ГЕРБ. Хората на Трифонов знаят езици, само че не знаят български, това открих от писмото, което видях.

Партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили би трябвало да стоят оптимално надалеч от тези „ партии на смяната “, които не зачитат волята на народа, не се отнасят почтително към избора на хората. Защото не можеш да имаш с 0,5% и да не отчетеш другите към теб, които имат отново толкоз. Движение за права и свободи преля нужните гласове на Трифонов, само че хората им демонстрираха, че не желаят да ни " изчегъртат ". Ние сме спечелилите в България, неговите гласове са от чужбина. Той загуби в България.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР