Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отрече да е давал

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отрече да е давал
Коментари Харесай

Бойко отрече да е искал главата на Гешев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрично отхвърли да е давал инструкции, " на който и да било " да вземе главата на основния прокурор Иван Гешев. А във връзка изказванията от преди час на обвинител номер 1, че точно " лицето Бойко Методиев Борисов " стоял в дъното на смяната на отношението на прокурорската гилдия и въобще прокуратурата - против Гешев. 

" Единственият диалог, който организирах с него, е да му окажа цялостна поддръжка след опита за атентат - на него и на фамилията му ", съобщи Борисов в Народното събрание. 

" В нито едно от неговите изявления не съм се разпознал. Ако беше правилно това, което казвате, трябваше да е прекратил делата още преди 2 години, 1 година... ", добави той, като засяга проблема с инспекциите по Барселонагейт. Гешев съобщи, че е имало напън още предишния четвъртък да се приключи делото, само че наблюдаващия обинител е декларирал пред основния прокурор, че има механически елементи, които ще забавят процедурата най-малко до септември тази година. 

" В България, в случай че не кажеш " Бойко Методиев Борисов ", все едно нищо не си споделил, иронизира Гешев експремиерът. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР