Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съотборниците му от Витоша

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съотборниците му от Витоша
Коментари Харесай

Неописуемо щастие! Нов голям удар за Бойко Борисов. Стотици са на крака, валят аплодисменти

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съотборниците му от Витоша (Бистрица) завоюваха нова шампионска купа при ветераните. Бившият министър председател и съотборниците му победиха с 5:3 Ботев (Пловдив) на финала на държавното състезание при футболистите над 35 години.
Мачът за купата се игра на реконструирания стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив пред към 1000 фенове. За Борисов това беше първа аудиенция на „ Колежа “ след огромния ремонт, предава Блиц.
63-годишният някогашен министър председател, който нижеше гол след гол по пътя към финала, не съумя да се разпише през днешния ден. Taранът на бистричани беше зорко защитаван от бранителя Николай Домакинов.
С хеттрик за Витоша се регистрира Николай Николов, а по един път във вратата на Ботев точни бяха Георги Пеев и Венцислав Бонев. Третото попадение на Николов беше от дузпа, която бе отсъдена за препъване на Пеев в наказателното поле на домакините. Традиционният реализатор на 11-метрови наказателни удари Бойко Борисов отстъпи опцията на съотборника си, вместо той да застане зад топката.
За „ жълто-черните “ се разписаха Иван Караманов на два пъти, както и Александър Стойчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР