Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата на
Коментари Харесай

Димитров: За нас е чест и отговорност Борисов отново да е водач на пловдивската листа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е лидер на листата на ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град за присъединяване в изборите за 50-то Народно заседание. Днес тя бе записана от регионалния координатор Костадин Димитров в Районната изборна комисия.
Прочетете още
На второ място е професор Даниела Дженева – основен живописен началник и хореограф на Ансамбъл „ Тракия “, академични учител.

Юристът и учител по комерсиално право в Софийския университет доктор Георги Георгиев заема третото място, следван от магистъра по стопанска система Деница Николова – заместник-министър на Министерство на регионалното развитие в две държавни управления на ГЕРБ, депутат.

На шесто място е лекар Валерия Славова – експерт по вътрешни заболявания и ревматология, магистър по здравен мениджмънт, член на НИС на Жени ГЕРБ.

„ За нас е чест и отговорност, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж е лидер на пловдивската листа. В нея има знакови лица на ГЕРБ, представители на локалната партийна организация, специалисти с престиж в своите области “, разяснява Костадин Димитров.

На регистрацията в РИК в късния следобяд през днешния ден участваха претендентите за народни представители в 50-то Народно заседание проф. Даниела Дженева, Георги Георгиев, Деница Николова, доктор Валерия Славова, районните ръководители Георги Стаменов и Иван Стоянов, Владимир Темелков, който е представител на Пловдив в Националния избирателен щаб.

" Цял живот работя за Пловдив, постоянно съм работила в региона на културата и за културата на Пловдив. Екипът е прелестен и се надявам на положително развиване ", съобщи втората в листата професор Даниела Дженева.



„ За страдание през последните 3 години безвремието, което провокираха от Продължаваме промяната е налице - нито кметовете, нито хората могат да работят. Ще търсим поддръжка от нашите съграждани, това са национални избори. За мен е чест да съм в листата от Пловдив. Политиците би трябвало да вземат решение проблемите на хората, а не да ги занимават с проблемите си. Не е обикновено към този момент четири дни от Продължаваме промяната да не дават отговор на въпроса подправен ли е един автограф или не, положил ли го е индивидът или не ", сподели пред публицисти Георги Георгиев.

Четвъртата в листата Деница Николова показа, че с Пловдив я свързват сантиментални усеща.

" Опитът ми като заместник-министър в Министерство на регионалното развитие бе обвързван и с развиването на Пловдив и имам взор към развиването на целия град. Ще подготвим управническа тактика на ГЕРБ след изборите. Имаме план Пловдив да се трансформира в най-дигитализирания град в страната, който да бъде удължен от останалите обитаеми места. Поставяме развиването на България от позиция на икономическия напредък и промишленост. Друг акцент е развиването на образованието “, добави тя.

„ Моята идея е за по-добро и налично опазване на здравето ", съобщи доктор Валерия Славова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР