Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти
Коментари Харесай

Борисов e в Пловдив, заговори за черни чували с трупове и заети КОВИД легла

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти на Ботев Пловдив и Локо Пловдив. Тема на разискването ще са спортните бази в града, както и цената на тока. Арена на срещата е фамилният хотел на някогашния кмет, народен представител и сегашен водач на ГЕРБ под тепетата - Иван Тотев

" Поздравявам ви, че успяхте и сами да закупите строителни материали и поздравяват общинарите за положителното решение за града. Винаги сме ви подкрепяли и ще продължим ", сподели Борисов. Той разгласи, че когато има зали, може да се организират шампионати и жителите да се радват на триумфите на родните спортисти. 

" Радев споделя Бойко Борисов ви е отговорен. С кое съм отговорен, че ви потъна коръбът. Където се вика от " Столипиново " да бяха пристигнали за " Вера Су " до момента да са взели всички железа. От Ротердам да бяха поръчали кранове, до момента да са пристигнали ", разяснява Борисов.

" Борисов бил неприятен, само че тръбите са ни цялостни с газ и кранчето е у нас ".

Относно ковид той разяснява: " Свършват чувалите, леглата също са малко. Ето виждате, че по Европа към този момент футболните игрища са цялостни с почитатели, а от през днешния ден към този момент у нас няма да има футболни ентусиасти. Стойчо Кацаров като беше зам.-министър на опазването на здравето при Иван Костов, той правеше промяната. Да, при Борисов умираха, само че ние не знаехме какво е коронавирус ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР