Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Кюстендил.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Кюстендил.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в църква в Кюстендил: Без Господа нищо не може да се направи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Кюстендил. Той посети храм в града, бе посрещнат от архимандрит Исак и получи като подарък икона. Игуменка на манастир персонално благодари на някогашния министър председател за неговата угриженост към съграждането и възобновяване на църкви и манастири.

" Нашият манастир беше пред раздробяване и благодарения на Вас през днешния ден е в доста благолепен тип. Каня Ви да дойдете да го видите. Винаги сте в молитвите и в сърцата ни за Вашето благоденствие, за всички Вас и Вашите роднини ".

Борисов предложи да се съревновават манастирите кой е станал по-хубав, а не кой е по-запуснат. " Много повече хора към този момент вървят на черква, тонове свещи се продават през днешния ден ", сподели Борисов. Архимандрит Исак изрази чест и почитания към някогашния министър-председател за направеното от него за църквите и манастирите в района. " Молим се за Вас, загатваме ви в молитва и Бог да направлява пътеките п, по които вървите ".

 Игуменката на манастира в Кюстендил Игуменката на манастира в Кюстендил Източник: Скрийншот/Facebook
" Без Господа нищо не може да се направи ", добави Борисов. " Миналата седмица 60 000 лева от партийната дотация на ГЕРБ изпратихме на владиката на Варна, дядо Йоан, с цел да дострои...защото тя е съвсем подготвена, само че 60 000 лв. не стигат за вътре. Изпълнителната комисия реши - вместо да ги дадем на Кюстендил на партийците - взехме решение, всичките ги изпратихме, с контракт, във Варна ", съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР