Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Борисов към Асен Василев: Ние с европейските партньори не си шушукаме, а си говорим


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разиска настоящите политически тематики в Ямбол с представители от партията.Там той съобщи, че всичко положително, което се случва в града, е с помощта на ГЕРБ.

" Болницата щеше да бъде този февруари подготвена. За партията е добре да създадат държавно управление, само че е неприятно за страната. Потвърди се, че войната за едни е неприятно нещо, за едни от положително. България е от страната на тези, които носят растеж. След като и в Германия въглищните централи щяха да създадат по този начин, че да употребяваме най-евтиния ток. Сега сме като в Африка. Кое ни пречеше да купим нефт и ние да си го произведем. Инфлацията подвига хляба. Латвия през вчерашния ден вкараха подобен закон, който предложих на Политическа партия - да вкараме закон за диверсификация на газ. Те не желаеха. Може ли да говорите за правова страна, когато на 13 юли връщате цена с 32% повече ", сподели експремиерът. 

" Ако 100 милиарда имаха българите в банките, в този момент са 50 милиарда. Политическа партия бягат. Пошегувах се като им споделих, че ще им дам трима депутати. Ако бяха играчи, щяха да реагират. А те - не щем, та не щем. Тези унищожиха страната. Престанете да ги вардите. Но, когато стигнат под дъното, него от дълго време го стигнахме. Затова Радев не желае служебно държавно управление. Единственият късмет това да се приключи са бързи избори и устойчиво ръководство. Затова доста бързо би трябвало да кажем по какъв начин да се компенсират подписаните контракти. Една година и половина безредие, да се строи на ниска цена беше. Сега цените излетяха в небето. Трябва да се спре този мъртвеж в страната. " Тракия " е рискова за каране, тъй като не се поддържа ", разяснява още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Ние с европейските сътрудници не си шушукаме, а си приказваме. Щом на Асен Василев му шушукат, нас ни интересува какво става в Европа. Марио Драги в Италия, Франция - живо ни вълнува. Ние желаеме Планът за възвръщаме да е дълготраен и добър за българите ", разясни Борисов.

" Каквото и да се случва, мислете за оптималната готовност за избори. Ако създадат държавно управление, обяснявайте какво ние нямаше да се случи. Моделът Политическа партия е замогване на семействата. Заклел съм се хиляди пъти, че в никакъв случай не съм имал кюлчета. Но тъй като Докато Лена и Кирил Петков не кажат, че не са били те в оня апартамент за обич, ще забраня да ми задават един и същи въпрос към 100 хиляди пъти. Изведнъж - има ли парапет, или няма. Само кажете, че не сте били вие. И ние ще спрем да питаме ", прикани водачът на ГЕРБ.

" Свои хора в прокуратурата и Бойко Рашков - началник на КОНПИ. Такава правосъдна промяна аз няма да поддържа. Те се пробват да счупят и политическата система ", разгневи се Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР